OT

OT

Cluj-Napoca

OT

OT

Cluj-Napoca

OT

OT

slide3

Evaluarea prestației didactice de către studenți

Actualizat în 15-12-2021
| Cuvinte cheie: ,

Evaluarea prestației didactice de către studenți în semestrul 1 al anului universitar 2021-2022 se va desfășura în perioada 6 decembrie 2020 – 8 ianuarie 2021.

De reținut:

✓ Evaluarea se face prin platforma Academic Info.

✓ Evaluarea constă în completarea unui formular online simplu și scurt, pentru fiecare disciplină (curs și seminar). Durata de completare a unui astfel de formular pentru o disciplină este foarte scurtă (2-3 minute).

✓ Evaluarea este anonimă. Cadrele didactice au acces la rezultatele evaluării de către studenți doar după încheierea sesiunii de restanțe, fără a putea afla identitatea studenților care au făcut evaluările.

✓ Evaluarea produce efecte reale și pozitive asupra prestației didactice. În general, cadrele didactice reacționează la feedbackul anonim primit de la studenți, încercând să dezvolte practicile care sunt evaluate pozitiv de către studenți și să amelioreze aspectele la care sunt evaluați mai puțin bine.
Pentru stimularea evaluării prestației didactice de către studenți, va fi organizată o tombolă cu premii, la care vor putea participa toți studenții si masteranzii care dovedesc că au completat toate formularele de evaluare a prestației didactice aferente semestrului în termenele și modalitatea menționate mai sus (un printscreen din profilul studentului/ masterandului de pe AcademicInfo, cu pagina aferentă evaluărilor profesorilor). 

Premiile vor consta în cărți cumpărate de la Librăria din holul Facultății, după cum urmează:

  • Premiul I: cărți în valoare de 200 ron;
  • Premiul al II-lea: cărți în valoare de 150 ron;
  • Premiul al III-lea: cărți în valoare de 100 ron.