OT

OT

Cluj-Napoca

OT

OT

Cluj-Napoca

OT

OT

slide3

Gala de Decernare a Premiilor Excellentia - Miercuri, 30 mai 2018, Aula Magna a Universității Babeș-Bolyai

Actualizat în 29-05-2018
| Cuvinte cheie: ,

    Miercuri, 30 mai 2018, începând cu ora 17.00, în Aula Magna a Universității Babeș-Bolyai, va avea loc Gala de Decernare a Premiilor Excellentia  2018, eveniment organizat de către Consiliul Studenților din Univeritatea Babeș-Bolyai. Evenimentul aflat la cea de-a șasea ediție, urmărește premierea studenților și profesorilor din cadrul fiecărei facultăți, care se remarcă prin excelență în domeniul lor de activitate şi  care s-au remarcat prin rezultate deosebite și aprecieri din partea membrilor comunității academice.
    De la Facultatea de Teologie Ortodoxa, la propunerea studentilor Facultății de Teologie Ortodoxă si in urma votului liber exprimat pe platforma CSUBB, titlul de PROFESOR EXCELLENTIA,  în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru prestaţia didactică deosebită, pentru implicarea şi dedicarea dovedite în îndeplinirea misiunii de educare şi formare a studenţilor, i se va acorda părintelui prof. univ. dr. Vasile Stanciu, decanul Facultății. 
       Titlul de STUDENT EXCELLENTIA, la propunerea studentilor Facultății de Teologie Ortodoxă si in urma votului liber exprimat pe platforma CSUBB, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru prestaţia academică deosebită, pentru implicarea şi dedicarea dovedite în comunitatea academică, i se va acorda studentului Lazăr Alexandru, student anul III, nivel licență.

 

Anunțuri din aceeași categorie: