OT

OT

Cluj-Napoca

OT

OT

Cluj-Napoca

OT

OT

slide3

Selecție mobilități de practică ERASMUS - vara 2021

Actualizat în 13-07-2021
| Cuvinte cheie: ,

    Biroul Erasmus din Facultatea de Teologie Ortodoxă organizează selecție pentru 6 locuri într-o mobilitate de practică la Episcopia Ortodoxă Română a Daciei Felix, în localitatea Vârșeț din Serbia. Mobilitatea se va desfășura în perioada 1 august - 30 septembrie 2021. Activitățile desfășurte în cadrul mobilității vor consta în participarea la programul liturgic, activități catehetice, activitate la strană etc.

    Selecția va avea loc în data de 23 iulie 2021, ora 12:00 și va consta din evaluarea dosarului de selecție (30%) și dintr-un interviu care se va desfășura online pe platforma Zoom (70%).

Dosarul (în format electronic) va conține următoarele piese:

  1. Declarație (se descarcă de pe pagina UBB: Home UBB > Home CIC > Erasmus > Erasmus Programme Countries> Outgoing Students Placement);  Declaratie-selectie-2020-2021.pdf
  2. Fișa candidatului (se descarcă de pe pagina UBB: Home UBB > Home CIC > Erasmus > Erasmus Programme Countries > Outgoing Students Placement);  FISA-CANDIDATULUI-2020-2021.pdf
  3. Scrisoare motivațională (1-2  pagini A4);
  4. Adeverința de la facultate cu rezultatele ultimei sesiuni (in cazul in care stundetii nu sunt integraliști, se va menționa numărul de credite obținut în urma ultimei sesiuni)
  5. CV;
  6. Certificat de competență lingvistică.

Dosarul cu piesele de mai sus va fi trimis pe adresa cosmin.cosmuta@ubbcluj.ro până la data limită: 22 iulie 2021, ora 13:00.

În vederea susținerii interviului, participanții vor intra vineri, 23 iulie, în ordinea programării, pe pagina principală a Facultății de Teologie Ortodoxă, http://ot.ubbcluj.ro/, de unde vor accesa sala virtuală Pr. lect. univ. dr. COSMUȚA COSMIN. Parola de acces este ortodox.

 

Coordonator Erasmus,
Pr. lect. dr. Cosmin Cosmuța