OT

OT

Cluj-Napoca

OT

OT

Cluj-Napoca

OT

OT

slide3

Simpozionul Internațional - Pastorația și filantropia creștină în vreme de pandemie: șansă, povară sau normalitate identitară?

Duminica, 01.11.2020 - Marti, 03.11.2020

    Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca vă invită la Simpozionul internațional:

Pastorația și filantropia creștină în vreme de pandemie: șansă, povară sau normalitate identitară?

 

    Simpozionul face parte din suita de manifestări științifice ale facultății, proiectate pentru anul 2020 și se încadrează în seria de evenimente organizate cu prilejul proclamării, de către Sfântul Sinod al  Bisericii noastre, a anului 2020 ca „Anul omagial al pastorației părinților și copiilor” și „Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români”. 

    Având în vedere contextul pandemic național și internațional, întâlnirea științifică se va desfășura în perioada 1-3 noiembrie 2020 în format hibrid (online și onsite). Pentru cei prezenți, locul de desfășurare va fi la Facultatea  de Teologie Ortodoxă, Str. Episcop Nicolae Ivan f.n..

Limbile admise: română și engleză.

Calendarul manifestării:

  • 15 octombrie 2020: data limită pentru înscrierea la Simpozion. Aceasta se face prin transmiterea titlului şi a unui abstract al comunicării în limba engleză (150-300 de cuvinte), precum şi a unui CV rezumativ (maxim 10 rânduri) în formularul de înscriere al Simpozionului: https://forms.gle/ssSSqT3wx5iPEZYb7
  • 1 noiembrie: sosirea invitaților (pentru cei care vor participa onsite)
  • 2-3 noiembrie: lucrările Simpozionului
  • 31 ianuarie 2021: data limită pentru predarea textului final în format electronic. Se vor respecta indicaţiile de redactare utilizate de revista Studia Universitatis Babeș-Bolyai. Theologia Orthodoxa. http://journals.orth.ro/index.php/subbto/about/submissions

Persoană de contact:

Prodecan: Pr. Lect. Univ. Dr. Adrian Podaru
Tel.: 0745073833;
E-mail: apodaru2000@yahoo.com