Mergi la conţinutul principal
     
13.00
Petrosani

Salonul Național de Artă Sacră Contemporană cu titlul generic „PROSACRUM”

Casa de Cultură a Studenților din Petroșani în parteneriat cu Centrul de Creație și Cercetare Continuă „Sfântul Evanghelist Luca” al Facultății de Teologie Ortodoxă, Domeniul de Arte Vizuale-Secția Artă Sacră a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează în Petroșani a XL-a Ediție a Salonului Național de Artă Sacră Contemporană cu titlul generic „PROSACRUM”. Pe simezele Casei de Cultură a Studenților vor expune studenți, masteranzi, doctoranzi, artiști vizuali, membri și invitați ai centrului Luca.

Acest eveniment a fost organizat prin persoana doamnei lect. univ. Dr. Lavinia Hulea, director al Casei de Cultură a Studenților din Petroșani și coordonat de directorul Centrului Luca lect. univ. Dr. Marius Dan Ghenescu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Vernisajul expoziției va avea loc marți 22 noiembrie, începând cu ora 13, la Casa de Cultură a Studenților din Petroșani; evenimentul va putea fi vizionat on line prin accesarea linkului de zoom:

Link ZOOM: https://us06web.zoom.us/j/94309231015?pwd=V0VaK2w2Ulg0c3k1VGRqSmFWWmFIQT09