Mergi la conţinutul principal

EVALUAREA CALITĂȚII ACTIVITĂȚII DIDACTICE, LA UBB

Studenții Universității Babeș-Bolyai își evaluează, în perioada 22 aprilie – 10 iunie 2024, calitatea activității didactice, cursurile, seminarele/lucrările practice și disciplinele. Procesul este unul rapid și eficient, completând online, semestrial, chestionarele de evaluare.

Perioadele de evaluare pentru semestrul II al anului universitar 2023-2024 sunt următoarele:

Învățământ cu frecvență: 13 mai 2023 – 03 iunie 2024 

Ani terminali: 22 aprilie – 20 mai 2024

Învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă27 mai – 10 iunie 2024

Ani terminali13 mai – 27 mai 2024

Chestionarele sunt disponibile în limbile română, maghiară, germană și engleză și pot fi accesate la adresa: https://academicinfo.ubbcluj.ro  (inclusiv de pe telefonul mobil).

La finalul acestor perioade, aplicația de evaluare va fi inactivă. Numai studenții care completează chestionare de evaluare au acces la rezultatele acesteia.

Evaluarea cursurilor și a cadrelor didactice de către studenți se înscrie în strategia UBB de a se adapta permanent atât la cerințele pieței, cât și la cerințele și așteptările studenților.

Rezultatele evaluării vor fi folosite de cadrele didactice pentru îmbunătățirea procesului didactic. Răspunsurile sunt anonime și nu vor influența notarea la disciplinele evaluate, deoarece vor deveni vizibile profesorilor doar la începutul semestrului universitar viitor, după sesiunea de examene.